SKÅL för världens bästa avslut på världens...

img_0552 (MMS)

SKÅL för världens bästa avslut på världens bäst år!!!! GOTT NYTT


Det är fucking ISTIIIIID! Hovslagaren var ...

img_0539 (MMS)

Det är fucking ISTIIIIID! Hovslagaren var här klockan tio, jag är fortfarande i stallet och det innebär att jag har varit i stallet i fyra timmar! FYRA! Jag lämnade Lina & Mamma åt sitt öde och nu sitter jag i bilen, jag kände att upptining var en bra lösning faktiskt..


nattlig ansiktsmask

Nyss uppstigen efter en natts lite halvtaskig sömn måste jag säga, jag tror inte det är tänkt att man ska sova med ansiktsmask på sig? Eller det är kanske bara jag som missuppfattat hela grejen? Ínte vet jag men nu är jag fett mjuk i alla fall. Hehe. ccRazy biiAtch!

Idag är  det äntligen dags för Ligamo att få nya skor, dock har vi fått haffa en ny hovslagare. Jag vet inte riktigt vad som hände med vår förra.. Vi har alltid varit jättenöjda med honom hela tiden men nu helt från ingenstans har han blivit jätteslarvig och dessutom svarar han ïnte heller när vi ringer, eller så säger han att han ska ringa upp igen och sen skiter i det. Det är liksom inte riktigt okej. Fast det är ju jävligt lätt som hovslagare att beté sig lite hur man kan ju vara ganska säker på att folk har ett behov av en, å andra sidan får man väl inte sådär galet mycket kunder om man gör det! men nu tänker vi inte mer på det, lyssna på lite kick ass-musik istället.


















tio saker, bara saker helt enkelt

1) Idag solade jag för första gången efter ett ganska långt uppehåll, jag brände mina ögonlock.

2) Ligamo är, i princip, helt frisk.

3) Jag ska INTE fira jul fler gånger detta året, nu får det vara nock! (även om julklappar faktiskt är helt okej)

4) Jag har inte den blekaste anikng om vad jag ska ha på mig på nyår...

5) ...men vet inte heller ens vart jag ska vara eller vad jag ska göra.

6) Aniktsmask, maskinen & Melissa Horn är bland det bästa jag vet. Svårslaget!

7) Det är EN VECKA sen jag såg Maria senast & ÅTTA DAGAR sen jag såg Elvira senast.

8) Jag saknar dem f1 mycket.

9) Förra helgen har gjort mig imun mot rosé, jag testade igår...

10) I stort sett allt jag skrivit nu är 100% onödigt & ointressant.

 
brä[email protected] <-- ny msn 

Det är btw INTE ansiktsmasken som glänser, hela jag är så shiiiiiny. LOVAR!


KEEEELLYYY BIIIIIIIIDDLE!!!

Är det någon av er som sitter och läser här nu som känner till Kellys blogg? Jag tror att den är ganska stor, inte känd. Men lite lagom sådär. I alla fall så är hennes systerdotter, Elvira, en av mina bästa kompisar och eftersom jag och Maria är grymt tuffa och häftiga på alla sätt och vis ritade vi en teckning till Kelly. Ni vet, typ beundrarbrev. Sånna som Kissie och Blondinbella får i mängder. Hehe.
Nu råkar det vara så att hon lagt in den både på bloggen & facebook och dessutom skickat meddelande till både mig & Maria på facebook. Erhänn att det är APCOOLT!? Jag är typ en känd konstnär nu. Nästan...
Maria & Elvira (nej, ni behöver inte skratta. De ser ut såhär till vardags...)



ny garderob, julfetman tar över!

Ligamo blev riden idag för första gången sen han blev kass och han var jätteduktig. Verkligen, verkligen jätteduktig! Han var jättekänslig för mina hjälper, trots att jag red i sackypants och kängor. Exakt samma outfit som på snöbilden med Marino ett par inlägg ner faktiskt. Nog om det, det var riktigt kul att känna hur han reagerade direkt, både framåt och åt sidan. Han hade väl inte världens bästa bakbensdriv och inte var han direkt stadig i formen heller men han gick, oftast, lång och låg i formen och lyssnade apbra så jag är kalasnöjd! Underbar känsla efter att inte ha ridit på så länge. Medicinerna fick han dessutom sin sista dos av idag så hela hans liv börjar ordna upp sig nu känner jag, bara en ordentlig (till skillnad från vår andra. AGGRITIONSPROBLEM?!?!?!?!!!) hovslagare kvar sen är allt tipp topp. Nästan. Han skulle verkligen behöva en klippning av både man och kropp, men det är ett senare bekymmer.
Julen hos Mormor har vi också hunnit med och nu är jag fet som en gris efter all mat så jag blev tvungen att beställa nya kläder :(
Det är inte lätt när det är svårt & jag Lovar att det bara var därför...
Jag är så ledsen, men jag var faktiskt tvungen.. :(



annandagjul

Sämst kvalité på camen men vad gör det, man kan fortfarande urskilja våra vackra ansikten.
Denna dagen kommer innebära massor med julfirande (igen!). Hela Skåne har ju missat halva släkten eftersom varenda en, nästan iaf, var innesnöade på julafton. Så jag tror inte att jag än ensam om det idag? Innan vi beger oss till Mormor ska vi såklart till stallet, Ligamo måste ha massa mediciner och grejor. Jag har nog glömt nämna det här men Ligamo har varit ganska dålig i mugg men det börjar bli jättefint nu så det är helt klart på väg åt rätt håll. Någon gång mellan stallet och Mormor ska jag försöka klämma in att måla mina naglar och beställa lite faaab kläder från bubbleroom, och det kan minsann bli en utmaning. Jag är inte direkt den snabba typen om man säger så...

   
Glidare 1, Glidare 2 & Glidare 3


lycka i stövelformat

Jag lyckades precis klicka hem ett par hunterstövlar & jag är ÖVERLYCKLIG!!! Jag hann ha mina julklappspengar i några timmar sen gick det utför, men det är nog egentligen lika bra för annars blir jag bara smålänningen själv och håller i pengarna som att de var värda mer än livet. Typ. Egentligen ville jag ha turkosa men eftersom varenda jävla sida på hela internet envisades med att inte ha dem i min storlek fick det bli ett par i någon annan färg. Hehe. Annan färg som i violet till och med - fint ska det vá! Jag hittade värsta billiga sidan, tror jag?, så jag passade på att beställa ett par strumpor med. Ni vet sånna söta som sticker upp ovanför kanten och är aaaaasvarma med fleece och massa annat härligt?! Klicka på någon av bilderna så kommer ni till den sidan.

   
Ni som klickar in kanske kan berätta för mig om det verkligen
var billigt eller om jag bara fått det hela om bakfoten?


Snösnösnö Överallt. Helt gal1! Orkar inte ...

img_0519 (MMS)

Snösnösnö Överallt. Helt gal1! Orkar inte uppdatera så ni får helt enkelt en bild, HAJ!


mm bajs

mmmm bajs är så gott. mmm bajs zzz

idag...

...skulle jag ha åkt med bussen 09.07. Jag är på internatet. Jag missade bussen med andra ord, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag låg uppe och snackade massa skit med Maria tills klockan blev ungefär fyra. Dumt. Men jag kände att jag hade rätt till det för jag har, i princip, levt på Marias rum i några veckor nu. Sovit där, pluggat där osv. och nu ska hon flytta. Hon bara lämnar oss andra i sticket här och darar hem till Täby, den jäveln! Fast jag skulle nog ändå säga att det är en bra grej eftersom jag har varit i stockholm en (!!) gång och det är liksom inte helt okej. Så nu har jag en fet anledning att åka upp. Även om det kommer bli sinnestomt på elevhemmet nu ett tag framöver :(:(

Ikväll åker jag hem och umgås med mina vänner som jag näst intill förtränger här ute i ödeland och sen kommer det ner två töntar i form av Elvira & Maria. Mina planer är att inviga geeksen i Ystadsandan, ehe. Ystad är jättebra, tralalalalaaa. Ibland. Vi ska i alla fall röja rumporna av varenda kotte på bar à bar, så det så! & på söndag ska vi ta oss tillbaka till Flyinge, sen är det jullov. typ.


kom ikapp #4 nya tränare

Annika Westerberg - så galet bra tränare. Jag är verkligen bara nöjd med hennes träning, ingen minus överhuvudtaget. Hennes sett att tänka var så logiskt att jag nästan skämdes över att jag inte tänkt som henne alltid. Dock gick Ligamo inte jättebra, men jag tillät mig själv att släppa lite och verkligen bara känna in ridningen. Stundtals blev jag väldigt instabil bara för att jag inte riktuígt visste vad jag skulle göra men det känns som att detta är en långsiktigt lösning, efter ett tag med denna ridningen kommer det bli riktigt, riktigt bra. Vi jobbade jättemycket med rakriktning och bakbensdriv, precis som det ska vara. Kändes lite ovant att vara så jäkla försiktigt, jag brukar rida lite mer.. eh, ja? vad ska jag säga.. Brutalt? Kanske inte helt rätt, men denna ridningen var olik så som jag själv brukar rida. Men ändå var det exakt samma mål med den, en känslig häst.

 


Fredrik Böhling - Denna träningen var mycket mer min stil, mer pang på liksom. Här gick Ligamo hundra gånger bättre och fick faktiskt riktigt bra påskjut ett tag på slutet, men jag undrar om det är en långsiktigt hållbar lösning. Han poängterade, precis som Annika, att det var viktigt att ha en känslig häst. Och det är inte Ligamo, jag vet! Men de ville nå till känsligheten på två löjligt olika sätt att jag blir helt sinnesförvirrad. Men nu ska jag smällta detta lite och sen får jag väl helt enkelt bygga upp något eget som jag tror på.

 


Jag säger bara EUROSPORT, även om ni inte ...

img_0480 (MMS)

Jag säger bara EUROSPORT, även om ni inte kan se vad bilden föreställer...


kom ikapp #3 Flyingedagarna

Visst är det knepigt att urskilja att jag är så nervös att jag håller på att kissa ner mig, stadig sits och perfekt handställning. HAJ!




kom ikapp #2 förberedelser inför Lunds mest failade luciatåg 2010







  


kom ikapp #1 Lunds mest failade luciatåg 2010












nystart

Nu i det senaste har jag varit ett riktigt bad-ass, jag har struntat i att städa, struntat i det mesta skolarbetet och struntat i allt egentligen. Det känns förjäkla bra, ett tag. Inte nu längre. Innan jag flyttade hit kunde jag få smärre utbrott av att mamma kom hem fem minuter efter vi hade bestämt eftersom det rubbade min struktur och planering. Numera är det mest strukturerade i mitt liv att jag kissar innan jag går och lägger mig och inte efter. Det funkar liksom inte, när jag börjar tänka på hur messed-up mitt liv är nu så stänger jag helt enkelt ute det och gör allt till en ännu större röra. Det suger verkligen. Så nu tänker jag (OBSERVERA) försöka styra upp mitt liv lite och få ordning på saker och ting, inklusive bloggen. Det var egentligen det jag ville komma fram till, bloggen ska upp igen. Även om den officiellt inte ens varit nere. Tanken är att fram till skolan börjar efter jul kommer det bli små sporadiska uppdateringar då & då men sen så jäklar i det. Elvira ska få något fancy Photoshop i julklapp så då blir det fart på grejorna med ny design och hela köret. Marino känns so last year.. Jag har till och med valt bild och den är klockren, utan tvekan.

Men, som sagt, får ni nöja er med halvtaskig uppdatering nu ett tag framöver (vanlig uppdatering med andra ord) och sålänge tänker jag ge er den fantastiska möjligheten att ta igen vad jag har hittat på med i mitt händelserika Flyingeliv de senaste veckorna, i bilder. Jag publicerar de i separata inlägg för stämningens skull..


här är min kompis Maria,

hon är cool. Tycker hon själv...


ojsan i bojsan, något hände..

Jag hade tänkt bara utesluta mig själv ur allt som har med bloggande att göra, men... Återfall. Jag antar att det är Marias fel, av flera olika anledningar. För det första väckte hon mig aaaaaaldeles för tidigt så nu sitter vi med massa dötid eftersom bussen inte går fören nio och som om det inte räckte att vi har lång tid på oss redan så har vi dessutom varit uppe sen halv sju, för att MAARIIAA väckte mig. Hon glömde att vi hade sovmorgon. Smart tjej. För det andra sitter hon och håller på att blogga hela tiden och då känner jag mig tvingad. Bajsmaria!

Nu i helgen är det Flyingedagarna och jag ska vara med i showen med mina talang-fokes , jag hoppas att någon av mina fans på läktaren kan få till iallafall en bra bild för jag har minsann tänkt byta bort Marino från min header. Med all rätt, elleeer? <--- viktigt att det läses med gaaaal1 pillemarisk röst.

HAJ, nu ska jag våldta Maria. Hon sover. hehe.

   
Ett stycke Elvira & ett stycke Julia aka. hästnördar med hjälmfrilla.


RSS 2.0