utvärdering - Equi Theme vinterridkängor



Nu tycker jag att det gått tillräckligt med tid sen jag fick mina nya skor så det är dags för en utvärdering. Jag kan inte säga att jag är något annat än nöjd, de är verkligen fantastiska på alla sätt och vis. Måste man komma på något så får det väl bli att estetiken inte är den bästa!

♥UTSÉENDE: jag gillar inte helhetsintrycket men jag tror det är karbordbanden som gör det, för varken färgen eller själva modellen på skon är ngt att klaga på. Så det hade kanske varit snyggare med snörning men hur skönt är det inte att bara kunna knäppa över två kardbordband på två sekunder? Riktigt praktiskt dessutom!

KOMFORT: det är de första vinterkänogrna jag hittta som inte känns som skid-pjäxor, och det är possitivt om ni inte förstod det. Jag tror att det är någon sorts gelsula vilket såklart är himla skönt och det jag gillar mest är att de är smala i foten. Det gör att man kan vara smidig i stigbygeln nästan som med en vanlig stövel.

♥VÄRME: detta måste vara det jag är mest nöjd med, EN gång har jag frusit och det var första gången jag hade dem. Då hade jag för tjocka strumpor och skorna hade dessutom inte töjt sig alls, mina tår blev alltså fullkomligt okapabla att röra sig vilket ledde till galet frusna fötter. Men sedan dess jag inte frusit en enda gång. Numera har jag ett par x-tra tjocka ridstrumpor från Jacson i och de är superba!

REKOMEDERAS?: KÖP DEM! det är allt jag har att säga, äger du inga vinterridkängor och ogillar att frysa rekomenderas de verkligen. Jag köpte, som sagt, mina på Rytteriet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0