programridning

Nu på lördag, 13e mars, har vi programridning på klubben. Det är verkligen vad jag och Ligamo behöver, vi behöver programvana och tävlings- /staketerfarenheter. Nu när vi ska satsa uppåt så är det även väldigt bra att kolla av de svårare programmen hemma på klubben någon gång innan även om det "bara" är LA vi ska starta med. Dock har jag två små problem som ställer till det lite.

För det första så kommer de bara ha 20x40bana uppe, men det har jag tänkt prata med dem om och se ifall de kunde kanske öppna upp eller något liknande till en 20x60. Men även om det går att fixa så kommer banan bli lite provisorisk och förmodligen något svårare att rida på, menmen.

Nästa problem är sen att jag inte vet vilket program jag ska rida. Jag funderar på Msv C:2 (fd. LA:5) eller LA:6, de är ganska lika och det lutar mest åt LAprogrammet pga av ett litet moment som jag är grymt osäker på om jag klarar som ingår i Msv. Det är mellantrav på medellinjen mot domaren. Magmuskler sökes! Alternativet till dessa två är att välja kanske LA:4 eller LA:3 som är typ samma fast det är skänkelvikning isället för skolorna, det är kanske bättre att starta med det?



övercharmig bild från den urusla tävlingen i Bollerup i höstas,
låt oss tro & hoppas att programridningen går bättre


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0