häng med i svängnarna

~ Div 1 är helt bort ur planeringen, dock är jag väldigt osäker på orsaken. Från ett håll fick jag höra att anmälningen inte hade kommit in, dvs att vi hade behövt efteranmäla. Men det verkade aldrig vara ett alternativ? Iaf så fick jag sen höra att det var pga. av att laget inte var redo av olika anledningar. Vissa var väl helt enkelt inte redo för LA medans vår härliga vinter, som jag förövrigt är lite trött på, satt stopp för all träning. Jag är faktiskt väldigt besviken, det var ju min allra sista chans att starta div 1 på ponny men jag deppar inte ihop för det.

~ Ligamo, Ligamo. Jag säger då det, denna hästen har utvecklats något så enormt att jag knappt trodde att det var möjligt. Haha, nejmen oj vad jag tog i nu. Iaf så har vi blivit av med ostadigheten, nästan till 100%. Om man jämför med honom är den borta till 698% men i jämförelse mot hur det ska vara så fattas där fortfarande lite stöd på ytter, främst i vänster varv. Men vi jobbar på det och det formar sig åt rätt håll, bara det är en vinst för sig. Tävlingsmässigt så är Ligamos tävlingssäsong tänkt att starta i april någon gång, i Ystad. Propen har inte kommit ut än men jag ska iaf rida LA där. Sen följer ett par tävlingar till och om formen och resultaten tillåter så börjar vi kika in på Msv efter det. Jag vet att ni säkert bara tycker att jag snackar mycket och gör lite med tanke på hur länge jag tjabbat om att debutera men nu är det mer realistiskt än någonsin och jag tror verkligen på denna planeringen så nu är det bara GO NUTS!
 

~ Datumen för årets NF SM är ute, jag vill inte säga mer än så. Jag är ett stort jäkla frågetecken i denna frågan

~ Ryggmuskler på ingång, provade min beloved Passier utan pad på Ligamo igår efter ridpasset. Ännu kan han inte ha den helt utan pad, men jag tänkte faktiskt prova att byta till en tunnare imorgon och se hur det ligger. Just nu rider jag med en helt vanlig fårskinnspad och ska prova med en cutback-pad som jag för tillfället har på hoppsadeln vilket betyder att den används ytterst sällan.

~ Jag fick klubbens förtjänstmedalj för 2009 under kategorin ponnydressyr. Jag tror att folk från klubben nominerar sen väljer styrelsen ut vem som ska få priset, inte för det spelar någon roll alls för jag blev helt överlycklig. Att få den för storhästdressyr hade inte gjort mig hälften så glad ens, allt som har med mig och Marino att göra gör mig typ helt rörd ;) Motiveringen var något med "... de har tillsammans under året tävlat framgångsrikt upp till LA i dressyr och startade även New Forest SM" Framgångsrikt? njaa. Jag vet inte riktigt om jag vill kalla det för framgångsrikt men jag är så himla glad för denna bemärkelsen, verkligen!


Det känns kanske som att ni är lite mer
 invigda i den närmsta framtiden nu iaf, eller?


Kommentarer
Postat av: KAJSA KJELLSON- Min ponny&Jag

svar;

maybe not ;) ahaha typ nyss fyllt 12 tror jag ? ;P

2010-03-10 @ 16:18:35
URL: http://osterlenskajsa.webblogg.se/
Postat av: molle

Grattis grattis julia!

Jag röstade på dig, du har verkligen förtjänat de!

2010-03-10 @ 17:12:34
URL: http://matildalancing.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0