falsterborehab

HAHA. Gud vad kass jag är, bloggning är inte min starka sida. Oh andra sidan så har jag för tillfället nog inte särskillt många starka sidor alls. Falsterbo i sju dagar kräver sin man, det vill jag lugnt lova. Jag tror att jag sammanlagt på sex nätter sovit ca 25 timmar, jag orkar inte räkna efter men jag tror att det är ganska lite. Dessutom är det ganska oregelbundet (2,4,5,5,9 & 0), det svider faktiskt rejält att se detta. Speciellt när jag vet att jag börjar jobba om två och en halvtimme och ska stå i en glasskiosk och sälja äcklig glass till stockholmare och tyskar i sex timmar.

Men för att lämna allt klagande lite så är jag nyss hemkommen från den sjukaste och roligaste veckan jag någonsin varit med om. Jag tror faksitkt på fullaste allvar att detta blir bland det roligaste jag kommer göra i mitt liv. Att bo inne på FHScampingen innbär så sjukt mycket nya vänner och sjukt mycket fest. Och vad kan man mer begära liksom, det är ju inte så att man är kungen direkt. Vänner & fest får faktiskt ta och räcka. Men jag klagar inte, världens härligaste människor har jag träffat och det känns förjäkla bra. Tummen upp för det!

Vi hade våra sambos, Ludvig & Emil som flyttade in i vårt tält på tisdagen. De hade ett pyttelitet tält brevid vårt som fick agera garderob resterande dagar. De försvann dock utan att lämna sina nummer, jävla swikers...  Samma kväll fick vi nya grannar som släpade sitt tält över hela campingen för att de skulle bo brevid oss, Koffe, Alex & Alex. Men den ena Alex fick  man knappt en skymt av, han däckade nog fem eller sex gånger på tre dagar. Stackars liten, haha! Men de var iaf väldigt trevliga, om det sen var ömsesidigt från deras sida är lite tvekis för stackars Koffe fick heta Bögis hela veckan. Och andra sidan så har ingen som aldrig sett eller träffat människan rätt att uttala sig, jag håller fast vid mina teorier ;) Förutom dessa träffade vi otroligt trevliga tjejer från Vetlanda, de var verkligen helt underbara. Så vänliga hela tiden, jag fattar inte hur de kan klara av det xP

Detta känner jag mig faktiskt tvungen att berätta för jag tycker att det är lite komiskt. Det var såhär; vi "minglade" rundor på campingen och så mötte vi två killar som tyckte att vi skulle leta fest. Sen vet jag inte hur det blev så men så satt vi iaf och snackade ganska länge om typ allt och ingenting alls. Så helt plötslig säger en av killarna, som för övrigt heter Erik (det gjorde iofs båda), att han har värsta problemet för att han driver en ganska stor blogg och det har varit en tjej som följt efter honom och blablabla. Ungefär. Mest av artighet kände jag mig helt tvungen att fråga vád bloggen hette och så var det en blogg som jag läst nu ganska länge som liksom följer, sjukt skumt. Och nu mitt i alla berättelser kom jag på att ni kanske vill veta vilken blogg det är (ljuuuushuvud Julia!) så jag tänkte att HÄR kommer faktiskt en liten länk. Det är nog svårt att fatta hur kul vi hade åt denna kille alltså, tämligen onykter och ganska halvdryg. Dessutom var det synd om hans kompis EricmedC (jag lovar, han heter det!) som ljög om att han hade flickvän som han ville hem till för att han skulle slippa springa runt och ta hand om sin dryga kompis Erik.

BILDER FRÅN HELA RESAN KOMMER NÄR JAG HITTAT FOLK SOM HADE KAMERA, puss på alla så länge ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0