grubbelbubbel

Snart börjar jag gymnasiet, alla val är gjorda och intagningarna är klara. Bra/dåligt? Ingen aning. Jag var helt säker på att Entreprenör var SÅ rätt för mig. Men nu känns det väldigt osäkert. Jag har börjat tänka jättemycket på om Flyinge inte hade varit ett bättre val för mig? Det känns som att jag skulle passa in där jättebra och att det skulle ge mig mycket inför framtiden, inte bara utbildningen utan nya och kanske användbara kontaktnät och bekantskaper i hästvärlden. Jag tror faktiskt att jag skulle klara av att sköta både häst och plugg utan mina föräldrar, det känns så just nu.

Men förutom det att jag inte ens vet om jag vill gå där istället är att intagnangarna som sagt redan är gjorda. Och eftersom jag hade Flyinge som andraval är jag inte antagen dit, det är inte heller det lättaste att fixa. Men mamma hänger i luren mest hela tiden och försöker hitta folk som kan berätta möjligheterna. Alla är på semester. Vad är det för trams?! De kan ju inte bara gå och ta semester när jag behöver få tag på dem! Skaffa lite vett och skäms över era handlingar, folk.

Jag är så sjukt irriterad på mig själv över att jag inte kunnat tänka lite längre innan allt är för sent, nu kommer det mest leda till massa skit känns det som. BAJS!



           
           this or that


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0