prylgalen julia

Kanske inte helt sant, men jag älskar att shoppa och så sent som idag var jag med pappa och investerade i en nya kavaj, en Pikeur. Ni anar inte hur länge jag trånat efter den? Om hela sanningen ska fram så köpte jag den förra veckan men idag har jag varit och bytt den. Köpte en utan att kolla storleken, men jag tyckte att den passade när jag provade. Det gjorde den inte. Den satt väääligt tight så nu har jag bytt den 36an mot en 38a så jag kan vara snygg inför de kommande tävlingshelgerna. Har ingen bild men det får ni efter tävlingen på lördag, har föresten gjort om hela min tävlingsutstyrsel med frisyr och så lite gran. Inte jättemkt men små märkbara (för mig iaf) detaljer bara.

Sen var det ju det att det är snart jul?! Kan ni förstå, det har iaf jag problem med. det var precis sommarlov ju? eller det kanske var ett tag sen föresten? haha hoppas inte jag är ensam om denna förvirring. Jag har väl inte precis gått och bearbetat min uttänkta önskelista så den är hyfsat lång, men några av de realistiska saker som finns på den tänkte jag ge er lite smakprov på.
ja, jag har fått idén från Freja ;)








Både pannbandet och benskydden är tänkta till Ligamo, hans nuvarande pannband är helt svart och väldigt stort så det är faktiskt nödvändigt. Fö. så har jag inte råd att köpa ett riktigt OSpannband och inte ser man särskilt stor skillnad på dem så Hööks fungerar bra för mig. Benskydden vet jag inte än om jag hade tänkt mig som hemma-/träningsskydd eller tävling. De är väldigt praktiska att ha hemma (Marino har ett par) men dem är även väldigt snygga alltså bra att ha på tävling. Dock tycker jag att vanliga vita lindor väger över på tävling.
Båda är från Hööks och kostar 179kr respektive 129kr/par.




Dessa klassiker, dessa klassiker. Ja för det kan man väl kalla denna för? En klassiker. Jag tycker  iaf att det är himla snyggt med västar och sen gillar jag dessutom Kingsland överhuvudtaget. De har kommit i väldigt många färger men jag tycker denna olivgröna är lite snyggare än de andra. På andraplats kommer den blåa, väldigt nära. Just denna hittade jag på Stallbutiken för 125 euro vilket motsvarar ca. 1250 kronor. Men om jag har rätt för mig så brukar de inte vara så dyra?




Jag är väldigt inne på att förnya min tävlingsutrustning för tillfället, mitt Svelandschabrak är iofs väldiht fint men jag skulle vilja ha ett med mitt namn broderat på. På mitt andra funkar inte det eftersom det står SVELAND över båda sidorna. Detta Miasschabraket är väldigt fint tycker jag och väldigt stilrent, med Julia Persson i marinblått på ena sidan är det fulländat. Bootsen vill jag ha i vitt för framridning, använder just nu mina svarta med stort fårskinn på. Inte jättefint faktiskt. Bootsen kommer från Grand-Prix och kostar 159kr, schabraket har jag inte hittat i ngt internetbutik men de brukar kosta runt 4-500? 


Detta var några av de få saker jag önskar mig, har ngn utav er skrivit sin önskelista ännu? 



Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

ingen önskelista här ännu. brukar inte skriva det heller :P



Brukar du mestadels shoppa "häst/ridsports saker" eller vanligt "mode" dvs. vanliga kläder ?

2009-11-13 @ 15:36:05
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0